Nejnovější recenze ze sekce Houpací koně
nohy jednorožce se šrouby vůbec nepasují na vyvrtanou spodní část dřevěného podstavce
- rychle dodani,kvalita...
- Vnučka teprve dostane. Mně se koník líbí.
- Měkké
- Jako živý
- kvalitní
- stabilita
- snadné sestavení
- barevné detaily
Berevné detaily, např. ocas je nálepka, obávám se, že dlouho nevdrží, protože u 1,5 letého batolete je neustále žižlána , a proto je třeba hračku mýt, nehtíky dítěte zkoušejí okraje odtrhnout
Produkt je hezký jen mi mrzí že nedorazil v původním obalu je to pro malé dítě a v tom obalu co došel ? Podobný produkt jsem již objednávala u dvou dodavatelů a vždy přišli v původním obalu dělá to na mě dojem jako by byl někde vystavený nebo použitý.
- Zvukové efekty, koník vrtí ocasem a otevírá tlamu
- Kvalitní zpracování
- Zvukové efekty pro uši rodičů
Byl to dárek pro naši dcerku k 2 narozeninám. Hračka je doporučená od 3 let ale i menší dítě si s ním krásně vyhraje, takže určitě doporučuji i pro menší děti. Koník je skvělý, dcera je z něj nadšená, hned objednávala i kamarádka pro stejně starou dcerku. Jediné riziko je pro uši rodičů, když budou zvuky a písničku poslouchat celý den
Koník je moc pěkný, stejný jako na obrázku. Vnučka se ho zatím trochu bojí, takže jsme ještě houpání nevyzkoušeli.
Spokojenost po vyzkoušení vše v pořádku hračka odpovídá popisku
- Reálné zbarvení,pěkný materiál
ještě jsem ho nerozbalila
Dráček vypadá moc hezky.Vnučka je z něj nadšená. Jen ty kolečka asi dlouho nevydrží. Je to z Číny,tak kvalita vůči penězům je vyrovnaná.
Krásné zpracování a příjemný materiál. Cena taky super.
- Koník je na pohled, na omak moc hezký.
- V koníkovi jsou uloženy dvě melodie, kterých se malé děti bojí :( Pro dospělého to není také žádný, uším ladící, poslech
PlayTo houpací koník s melodií Toník
Michaela Kočvarová
Přidáno: 10. září 2021
(naposledy upraveno 6. října 2021)
Zakoupeno v Oblečení u Berušky
Koník super, ta melodie už je slabší, těším se až dojdou baterie, ostatně jako u všech hrajících hračekjinak v pohodě, koupeno pro dvouletou, houpe se na tom i pětiletý
- zatim nedorazil není co hodnotit asi si někdo dělá legraci a není to hezké
super
- Houpačka zatím není smontovaná, ale obsah v balení byl po převzetí od kurýra zkontrolován a vše je v pořádku. Melodie byla vyzkoušena, po zmáčknutí ouška je funkční, hraje dobře. Škoda jen, že písnička není v češtině, ale i tak zní velmi roztomile.
- Má heboučký materiál co neplstí, takže dítko nebude mít prstíky plné chlupů, jak tomu bývá například u koníčků s hřívama.
- Motiv husky je opravdu krásný, oči má nádherné, tak doufám, že se vnoučkovi k 1. narozeninám bude líbit.
Je nutné dokoupit 2 obyčejné tužkové baterie typ AA R6 1,5 V, v balení chyběly.
- OK
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »