Nejnovější recenze ze sekce Houpací koně
velká spokojenost, krásný dřevěný koník, u ročního vnuka je velmi v oblibě
Hezký kvalitní .
- Pro děti perfekt, houpání plus hudba
- Pro dospělé nic moc, musíme vyndavat baterky kvůli klidu
Vůbec nesedí navrtané dírky pro šrouby na upevnění koníka na houpací díl. Madla na držení dětí nejdou našroubovat. Museli jsme si upravit sami.
- krásné zpracování
- dostatečně nízký a stabilní pro ročního prcka
Krásný, kvalitní a stabilní houpací oslík. Malý si ho hned zamiloval. Na sedle po bocích jsou kapsičky. Nepřišli jsme na žádný praktický důvod. Malému se do nich při nastupování občas šprajcovaly nožičky, tak jsme je zašili A ještě zvuk, který vydává je opravdu komický a nejsme si jistí, jaké zvíře ma představovat, jestli vubec nějaké Nicméně toto nepovažuji za chyby. Malý je nadšený a to je hlavní.
- Velmi zajímavá hudba.
Bezpečné
- Krásný, lehký, jako živý
- diry pro srouby pro uchyceni psa k podstavci vubec nesedi, ale co nejde silou, jde jeste vetsi silou
- Dárek pro vnučku splnil očekávání, velmi oblíbená hračka.
- Koník je perfektní, velice nás všechny pobavil.
Žádná nevýhoda.
- klasická hračka, vkusné provedení
- Nádhera
- Hezky design
- Provedeni
Zbozi mi bylo dodano z eshopu Bestseller coz je prodejce TV Products rozbite. Momentalne se s nimi handrkuji ohledne vraceni a odmitaji proplatit zpatecni postovne. Kun mel v zadni noze volne visici sroub, proto ho neslo spojit s drevenym podstavcem. Dle pohmatu byla noha roztristena. Provedeni kone se mi nelibi, zda se mi nekvalitni vuci tomu kolik ma unest kg.
Potřebovali jsme koníka k věku dítěte a tento nám vyhovuje
- Pěkně provedení.
- No prostě retro. Tak si ho pamatuji
Milá klasická a dětmi velice oblíbená hračka.
Máme doma velmi podobné houpací kohouty, rovněž
od čs. výrobce, ale je jim již celých 70 let. Stále slouží a dělají radost novým generacím. Ať žije český výrobce !!
Rychlé jednání, kvalitní produkt za výhodnou cenu. Velká spokojenost.
Nevýhoda - obtížná montáž - křivé a narezavělé vruty v nohách koníka, museli jsme použít opravdu hrubou sílu, abychom nohy přimontovali, už jsme mysleli, že pošleme hračku zpátky, nakonec se ale podařilo
Vyhovuje, super cena